Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5

// Julefrokost 2014 - 09.12.14

Det var Rene og Jonas der i år stod for et glimrende arrangement med dejlig mad på en af Københavns nye og spændende restauranter - Llama i Lille Kongensgade.
De 26 Marceller, der var mødt op fik sig en hyggelig aften og fik ønsket hinanden glædelig jul - som det hører sig til.
Tak for en god aften til arrangørerne!  


 

// Londonaften - 12.11.14

Årets Londonaften blev en stor succes i flotte rammer i Pakhus 11. Yvonne og Tina havde virkelig sat alle sejl - og resultatet udeblev da heller ikke
Ikke mindre end 150 spændte frisøsrer var mødt op for at opleve de nyeste trends fra London. Mere end 40 modeller var på scenen - og i baren blev gæsterne beværtet med vin og pinchos.
Tak til alle der hjalp til - det var en superaften!  


 

// Londonaften - Bestil billetter NU! - 12.11.14

Traditionen tro har MARCELKLUBBEN været til Salon International i London. Et af verdens største frisør events, hvor der er masser af ny inspiration at hente - og hvor de sidste nye trends kan opleves på nærmeste hold.
På Salon International afløser det ene fantastiske show og seminar det andet. I år er det bl.a. navne som Sassoon, Patrick Cameron, Saco, Mahogany, Toni&Guy m.fl. der forsøger at overgå hinanden med netop deres bud på de nye trends indenfor hår og mode.
D. 12. november viser nogle af Marcelklubbens dygtige frisører deres fortolkninger af årets oplevelser i London. Du kan komme helt tæet på scenen og få lejlighed til at stille spørgsmål til Marcellerne. På scenen denne aften vil du bl.a. kunne opleve Rogue Barber Brotherhood (Jan & Jesper), More Tea Sir (Hasse Kliim), Hair Construction (Rikke Tholstrup), Saco (Pernille Lusty). Der er lagt op til en aften med Marcelklubbens sæedvanlige kreativitet, knivskarpe teknikker, spændende farver og masser af flot hår.

Marcel Londonaften 2014 foregår i de rå – men hyggelige – rammer i Pakhus 11, Dampfærgevej 2, 2100 Østerbro. Her er der – ligesom i Marcelklubben – højt til loftet og masser af god karma.
Arrangementet starter kl. 19 og med i prisen på kr. 350, indgår der tapas og et glas vin. Yderligere drikkevarer kan købes i baren til fornuftige priser.
Billetter kan reserveres på telefon 22631470

// Generalforsamling - 14.01.14

Årets Generalforsamling blev afholdt på Pile Allé, hvor 37 Marceller var mødt op. Der udsendes referat, men det skal nævnes her, at forsamlingen holdt et minuts stilhed til minde om Æresmedlem Verner Hindkjær, som vi mistede i 2013. Verner var en rigtig Marceller, som nåede at være medlem af klubben i 57 år - og aktiv lige til det sidste! Ære være Verners minde - han vil blive savnet.
Der var indstillet tre nye medlemmer til optagelse i klubben, og alle tre blev indballoteret efter at de tidligere på ugen også havde bestået den praktiske prøve med bravour. Vi byder velkommen til: Tenna Jones, Morten Gaardbye Maxwell og Pernille Lusty Pedersen!!!
Vi glæder os til at lære de nye nærmere at kende allerede ved Stiftelsesfesten i næste week-end!
 

// Julefrokost - 10.12.13

Tina Holden stod for årets julefrokost på en skøn italiensk vinbar i Oehlenschlægersgade på Vesterbro. Champagne og lækker tapas, and på Italiensk og chokoladekage. Sif blev fortjent kåret til "Fellow of the year" og fik pokalen med de store ører med hjem. Aftenen sluttede med øl på lummer bar ifølge René naturligvis.
 

// Londonaften - 12.11.13

Londonaften i Københavnsk kælderbar i bedste Marcelstil. René speakede og Betty, Finn, Mette F, Sif og Claus viste hår. Manglede lys, men der var masser af kaos og drikke – hyggeligt. Men også en aften vi kan lære meget af. Tak til Sif og Mette!
 

// Bunkeraften med Eneagrammet - 08.10.13

Eneagrammet i Bunkeren på Østerbro. Her blev vi underholdt – både verbalt og visuelt. Vi grinede meget, da vi kunne genkende mange af typerne, og jeg synes, det var helt fantastisk! Tak Rikke & Jan for lån af Bunkeren. Tak Pia som naturligvis lige havde bagt en kage...
 

// Make up aften hod RAAH - 10.09.13

Sine Ginborg lavede fantastisk make up. Mogens, Sif og Dan lavede opsætninger. Præsidenten har hørt rygter om uterlig opførsel fra Flemming og Jens? Kan det mon stemme? Tak til Dan, Johnny og Pia for super mad!
 

// Sommerstart hos Yvonne & Peter - 17.08.13

Kæmpe set up som sædvanlig. Dejlig mad, super vin, hygge, godt vejr, masser af tøsedrenge, ingen skandaler – savnede mange af de unge. Stor tak til Yvonne & Peter!
 

// Forårsafslutning 2013 - 11-06.13

René havde sat os stævne på Togabar til drinks inden vi gik i hatteforretning. Her blev vi alle klogere - det var meget spændende at høre om den berømte Borsalino hats historie.
Middagen blev indtaget på hyggelige Kanalcaféen og der blev uddelt pokaler og legater. Pia løb med det eftertragtede cigaretetui og Sif og Mette F med legaterne.
Flot afslutning på sæsonen. Stor tak til René!
 

// Byvandring & picnic

Marceller med koner, kærester, børn & husdyr mødte forventningsfulde op en tirsdag aften på Gråbrødre Torv. Her stødte Nattevægter Gunnar til gruppen og førte efterfølgende an rundt i de gamle gader - krydret med masser af historie og annekdoter - mere eller mindre sandfærdige...???
Byvandringen sluttede ved D'Angleterre, hvor Yvonne overtog og førte den sultne og småfrysende flok videre via Kastellet til "Smedjen" ved Pakhus 11. Her havde Yvonne dækket op til picnic med tæpper på gulvene, blomster fra naturen, hjemmlavet mad og dejlig vin.
For nogle blev det en langvarig picnic, solen var på vej op og klokken nærmede sig 04:30, da de sidste gik hjem...
 

// Marcellerne på isen...

Traditionen tro havde Poul Tvernø arrangeret årets ishockey match i Hvidovre skøjtehal. Der blev - vanen tro - gået til makronerne, men alle udviste flot sportsmanship og undgik skader. Der blev sluttet af på behørig vis med god mad i restauranten.
Tak - endnu en gang - til Poul for et godt arrangement!
 

// I en kælder....

Kælderen ligger i Dr. Tværgade 7 i det indre København, og her i de i øvrigt fredede og meget hyggelige kælderlokaler sælger Otto Suenson & Co vine for enhver smag - og i alle prisklasser.
Marcellerne smagte på dejlig vin og spiste en skøn middag omgivet af vine fra alverdens lande. Noget som Marcellerne OGSÅ har stor forstand på - og mange meninger om...
 

// Fotokonkurrence 2013

Årets fotokonkurrence blev vundet af Mette Zimmer, hvis fantastiske foto fik en enkelt stemme mere end Yvonne Hemmings foto på 2. pladsen. 3. pladsen gik til Poul Tvernø. Vinderne blev valgt blandt ialt 12 fotos, som Marcellerne kunne stemme på.


Zimmer
Mette Zimmer

Yvonne Poul
Yvonne Hemming...............................................................Poul Tvernø........................................................................

Desuden havde følgende leveret fotos til konkurrencen (tilfældig rækkefølge):
Claus Morten5 Mette F1 Morten4
Claus Rasmussen.......Morten Lynge.....................Mette Faldborg...............................................................................Morten Lynge...............

Morten1 Mette2 Mette3 Morten2 Morten3
Morten Lynge..................Mette Faldborg...............Mette Faldborg.............Morten Lynge...................Morten Lynge...............

// Stiftelsesfest

Årets stiftelsesfest blev i år afholdt den sidste week-end i januar på Comwell Borupgaard i Snekkersten. Det var feststemte Marceller med påhæng, der mødte op lørdag eftermiddag til kaffe & kage. Flere af de ialt 56 deltagere nåede endda en tur i Spa'en, inden aftenens festmiddag.
Inden middagen blev de nye medlemmer balloteret ind, og der blev afholdt fotokonkurrence, hvor rekordmange flotte billeder kæmpede om både prestige og gavekort.
Ikke overraskende var der gang i festlighederne allerede fra starten. Claus C styrede som toastmaster selskabet på flot facon. Præsident Johnny afslørede vinderne af fotokonkurrencen: 1. pladsen gik fortjent til Mette Zimmer, som glad og stolt kunne modtage gavekortet på kr. 10.000. 2. pladsen gik til Yvonne Hemming, som sammen med fotograf Peter Stallknecht kunne glæde sig over gavekortet på kr. 3.000, mens 3. pladsen og æren gik til Poul Tvernø med.

Dametalen blev i år holdt af Mette Faldborg, mens Morten Lynge tog sig af Herretalen. Begge taler med stor underholdningsværdi fordelt på begge sider af bæltestedet....
Der blev traditionen tro uddelt pokaler. Mogens Sonne blev den stolte modtager af pokalen "Udadtil", mens en rørt Dan Bro kneb en tåre, da han modtog pokalen "Indadtil"...
Dronningen kom også forbi, og gav en del af klubbens medlemmer nogle velvalgte ord med på vejen...
Efter en dejlig middag blev der spillet op til dans lige til natmaden kom på bordet.

Dagen efter var der efter morgenbuffenten arrangeret besøg på Teknisk Museum i Helsingør, hvor vi fik en yderst interessant - men noget kold rundtur blandt de mange klenodier. Derefter kunne alle dog få varmen igen under den hyggelige frokost, som foregik på Humlebæk Kro. En del valgte at blive på Borupgaard til mandag, hvor årets stiftelsesfest var endegyldigt overstået.
Igen et fantastisk arrangement - stor tak til arrangører og alle deltagere!


Claus Toast Mette Dame Morten Herre Mogens udad Dan indad Mette Foto1 Yvonne Foto2 Poul Foto3 Dronningen Betty Ole
 

// Generalforsamling 2013

Årets Generalforsamling blev afholdt d. 8. januar på Allégade 10, hvor 32 af Marcelklubbens medlemmer var mødt op.
Præsident Johnny aflagde beretning, regnskabet blev godkendt og der blev rost og kritiseret - helt i klubbens ånd. Bestyrelsen er uændret med Johnny Poulsen præsident, Thomas Lauritsen vicepræsident, Bo Larsen kasserer, Pia Hedenvall, Claus Rasmussen, René Prakov, Finn Ellegård, Yvonne Hemming og Dan Bro.
Ikke mindre end fire nye medlemmer er indstillet til optagelse, og det forventes, at de balloteres ind i klubben ved den kommende stiftelsesfest senere i januar.
Betty Skovenborg Christoffersen - Saco.
Kristina Rask - Zimmer:Sonne.
Ole Wagner - OleWagner.
Finn Waldorf - genindtræder i klubben

Alle Marcelklubbens medlemmer glæder sig til en ny sæson med masser af spændende arrangementer.
Se den opdaterede kalender her på hjemmesiden.
 

// Årets hyggelige julemiddag

Det var 31 juleglade Marceller, der var mødt op hos "Oliver & The Black Circus" i Teglgårdsstræde til årets julemiddag, som Yvonne havde arrangeret. Det blev en super hyggelig aften i godt selskab og med god mad! <
Traditionen tro stemte de fremmødte på "Fellow of The Year" og for 3. gang løb Yvonne af med den ærefulde titel og pokalen med de store ører. På en ærefuld 2. plads kom Dan og Sif blev en flot nr. 3. Yvonne takkede for pokalen, og sagde, at hun var både stolt, rørt og ydmyg over at blive "Fellow of The Year".
Der var naturligvis også lotteri, hvor Karin vandt hovedpræmien, som var gratis årsfest for én person. Yvonne vandt en flaske champagne i 2. præmie, som hun dog lod gå i omtrækning, hvor Sif og Jesper i skøn forening vandt både den og rødvinen, som var 3. præmie... Flemming satte sig på både 4. præmien, som var chokoladehjerter (til Sysser?) og på snemanden, som var 5. præmie - måske en julegave til barnebarnet? Aftenen sluttede i baren med drinks på Yvonnes regning, inden de sidste forlod etablissementet.
 

// Londonaften på Spektrum

Der var mødt 185 forventningsfulde frisører op på den gamle færge Spektrum, som gæstede København. Færgen sejlede oprindeligt på ruten mellem Kalundborg-Aarhus, men er nu ombygget til det flydende diskotek Spektrum of Scandinavia.
De mange fremmødte blev budt velkommen med sushi og hvidvin, hvorefter Marcellerne øste ud af al den inspiration, de havde hentet under årets Salon International i London. Der blev vist prøver på hele spektret lige fra superkorte lyslilla frisurer til flotte langhårsopsætninger.
Aftenen sluttede i baren med drinks på Marcelklubbens regning, inden de mange fremmødte kunne gå hjem med masser af inspiration og nytænkning!

Lon1 Lon2 Lon3 Lon4 Lon5 Lon6 Lon7 Lon8 Lon9 Lon10  

// Marcellerne lavede show for DF på Det Ny Teater

Der var som sædvanligt fuldt hus, da Marcelklubben i slutningen af september gav deres bud på efterårets hår i det Ny Teaters hyggelige teaterkælder. Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund havde i samarbejde med mesterforeningen, DOFK, inviteret de kreative og dygtige frisører fra Marcel til at inspirere og provokere. Og de skuffede ikke, for der blev budt på både sensuel dans, saftig saxofon og et væld af modeller på podiet. Det vigtigste var naturligvis håret, så samtidig med at der blev vist teknikker og givet gode tips om farver, var der masser af bud på, hvor man som frisør kan hente inspiration. Og tendensen var klar, alt er tilladt. Der må plukkes fra alle hylder og alle årtier. Derfor er der plads til både bløde krøller, skarpe linjer, og ikke mindst pandehår, der helst skal se ud som om datteren har klippet det med en køkkensaks.
Mette ZS Seler Dance
 

// Personal Branding hos Dan i Store Kongensgade

Det var 25 forventningsfulde Marceller, der troppede op i Salon RAAH hos Dan i St. Kongensgade. Her var aftenen sat i de positive energiers tegn. Karriere coach Ricki Nielsen, som også bærer titlen Personal Branding Specialist kom med gode råd til Marcellerne om optimering af salonen og kontakten til kunderne.
Tak til Dan for husly - og for en yderst lærerig og interessant aften!
Ricki  

// Der blev vist langt hår i "Bunkeren" på Østerbrogade

Mange af Marcelklubbens medlemmer havde taget deres personale med til langhårsopsætning i "Bunkeren", som Hair Construction beredvilligt havde stillet til rådighed denne aften. Det takker vi for!!! Yasmin, Rikke, Yvonne & Dan viste prøver på forskellige langhårsteknikker, og endte op med flotte modeller med smart tøj og lækkert hår... Publikum kunne komme helt tæt på, og måtte gerne røre. Mon ikke der var nogle af de tilstedeværende, som lod sig inspirere og snart får praktiseret nogle af teknikkerne på egne kunder ude i salonerne...:o)
 

// Så er den nye sæson skudt igang

Sæsonstarten blev afholdt hos Yvonne og Peter på sommerens varmeste dag - god timing...
Marcellerne fyldte terrassen og snakken gik - ikke overraskende - lystigt og livligt. Alle skulle opdateres, mens der blev gået til den lækre buffet, som Yvonne og Peter havde tryllet frem. Aftenen blev til nat, inden DJ'en pakkede sammen ved 3-tiden.
Marcelklubbens bestyrelse ønsker alle medlemmer en god sæson 2012-13!
 

// Hyggelig sommerafslutning

René stod for sommerafslutningen inden sommerferien. Det blev en vellykket aften med dejlige drinks og god mad i Øster Farimagsgade. Alle 29 fremmødte Marceller hyggede sig gevaldigt - og snakken gik med en sådan intensitet, at Johnny havde mere end svært ved at komme til orde, da årets legater skulle uddeles. I år havde Bestyrelsen besluttet, at der skulle uddeles ikke færre end fire legater, da Schwarzkopf turnéen har været en stor succes. Den fortsætter i endnu en periode, og bliver også en del af vores Londonaften (se kalenderen).
De fire heldige legatmodtagere blev: Tina, Thomas, René og Mogens. Sidst - men absolut ikke mindst - blev Cigaretetuiet givet til Finn Ellegaard. Tillykke til alle!
Bestyrelsen ønsker alle Marceller en rigtig god sommer - husk at sætte kryds i kalenderen d. 18/8, hvor sæsonen starter med arrangement hos Yvonne & Peter!
 

// Stephen Mackinder på besøg hos Marcelklubben

Marcelklubben havde inviteret Stephen Mackinder på besøg til det, som blev en rigtig flot håraften. HairCon lagde venligst lokaler til (Tak for det!) og ca. 30 Marceller så teknikker opbygget helt fra start til slut. Alle var enige om at det var en udbytterig aften med godt og solidt håndværk.
Mackinder tilbød, at alle Marceller kunne booke ham til en individuel dag med teknikker til en yderst favorabel pris.
 

// Marcellerne lod sig hynotisere

Der blev grinet meget, da Marcellerne blev præsenteret for hynosens forunderlige verden. Flere medlemmer meldte sig modigt som "ofre", men ikke alle var lige gode medier. Det gjorde dog ingenting, for især Pia, Dan og Jesper sikrede fantastisk underholdning, da de under dyb hypnose blev "lokket til" at gøre de mest utrolige ting. Efter hypnosen var de - så godt vi andre nu kunne vurdere det - vendt tilbage til virkeligheden som de søde og rare mennesker vi kender dem...
Tak til Claus C for en god aften!
 

// Trine Gregorius på besøg

På trods af vinterferie, var 24 Marceller mødt op i Dan's nye lokaler i St. Kongensgade for at høre Trine Gregorius fortælle om den svære kunst at kommunikere...
Det blev en både lærerig og meget underholdende affære, hvor alle fik rørt lattermusklerne.
Trine understregede bl.a. hvor vigtigt det at forberede sig og gøre sit hjemmearbejde godt, hvis man vil opnå de bedste resultater med sin kommunikation. Man skal være modig, man skal kende modtageren og man skal ikke mindst være helt klar over, hvad man vil opnå. Dette og mange andre gode råd fik Trine sendt afsted til Marcellerne på sin meget ligefremme og vittige måde.
Stor tak til Dan for lån af lokaler - det var meget værdsat!

 

// Stiftelsesfest

Årets stiftelsesfest foregik i Restaurant AOC's hyggelige kælderhvælvinger i Moltkes Palæ i Dronningens Tværgade. Her fik de feststemte Marceller lov til at smage gourmetmad ledsaget af fantastiske vine. Inden middagen var klubbens nye medlem Rikke Tholstrup balloteret ind efter alle kunstens regler. Under middagen blev slagets gang styret med hård og kyndig hånd af toastmaster Poul Tvernø. Årets "Dametale" blev fremført med sikker stemme og masser af lune af æresmedlem Verner Hindkær. Senere var det et af klubbens nyeste medlemmer Sif Andersen, der holdt en underholdende og velformuleret "Herretale".
Præsident Johnny Poulsen afslørede vinderne af årets fotokonkurrence, hvor ikke færre end 24 flotte fotos deltog. Vinder af 1. præmien på de 10.000 kr blev i år Yvonne Hemming, mens Morten Kushi løb med andenpræmien som indbragte 3.000 kr. (Fotos lægges ind under "Galleri" snarest).
To af klubbens meget prestigefyldte pokaler blev også uddelt. Pokalen "ud-ad-til" gik til en pavestolt Yvonne Hemming, mens den allermest eftertragtede pokal "ind-ad-til" blev overrakt til en rørt og glad Pia Hedenvall.
Festen fortsatte ud på de sene nattetimer og lidt til. Måske var det de fantastiske cocktails - eller den gode musik, der fik Marcellerne til at gi' den gas hele natten...???

 

// Generalforsamling - kort fortalt

Den årlige Generalforsamling blev i år afholdt på Allégade 10, hvor der først blev serveret flot mad og vin. Ikke mindre end 32 Marceller var mødt op - dejligt med så stor interesse. (Nogen mente, det var krisetiderne, der fik folk til at komme for at få en gratis middag...)
Kaj passede ordstyrerhvervet med stor autoritet og Præsident Johnny fortalte om året der gik på en flot og underholdende måde. Han kunne stolt berette, at Marcelklubben havde stået for ikke mindre end 17 arrangementer i løbet af 2011...
Kasper Bøssemester - som er rejst til Sydamerika - havde sendt brev, som blev læst op for forsamlingen . Tak for det Kasper!!!
Alle de bestyrelsesmedlemmer som var på valg blev genvalgt, og bestyrelsen fik ros for godt arbejde!
Rikke Tholstrup fra Hair Construction har været til optagelsesprøve, som hun klarede med bravour. Det er Jan L. og Yvonne, som er faddere, og de begrundede overfor Generalforsamlingen, hvorfor de har indstillet Rikke som medlem. Jan udtalte bl.a. at "Rikke er en gave for Marcelklubben!" Så der er noget at leve op til for Rikke - lige fra dag 1...:o)) Klubben ønsker Rikke tillykke og vi glæder os til at møde dig ved Stiftelsesfesten d. 4. februar.
 

// Julemiddag

Yvonne havde arrangeret julemiddag på Nyhavn C, hvor 31 julefestlige Marceller fik dejlig julemad. Johnny holdt den traditionelle tale, hvor han bl.a. overrakte "Fellow of the Year" pokalen til klubbens vellidte - og altid engagerede kasserer Bo Larsen, som glad og rørt modtog den æresfulde titel og pokalen med de store ører.
Bøssemester Kasper er taget til Sydamerika, men det forhindrede ikke, at der - mere eller mindre frivilligt - blev spyttet rigtig godt i kassen i løbet af julemiddagen...
 

// Londonaften

Hønse og Dan stod bag en hyggelig Londonaften i Galleri Edition på Christianshavn, hvor inspirationen fra den nylig overståede Londontur blev omsat i smart hår. En rigtig fed håraften, hvor de, som ikke havde haft mulighed for at rejse til London, fik mulighed for at se, hvad der rører sig i det store udland.
Efterfølgende blev en del af modellerne først stylet, og siden fotograferet af Peter Stallknecht.


 

// Marcellerne var i London

Mange Marceller havde fundet vej til London i forbindelse med årets Salon International 14. - 17. oktober, hvor der blev samlet inspiration - både på messen, men også ude i London's pulveriserende liv. Et besøg i London's nye trendy bydel Shoreditch, som ligger lidt nordøst for Liverpool Street Station, kan varmt anbefales. Masser af spøjse butikker, caféer og restauranter - og ikke mindst spændende mennesker.
Yvonne havde sat tropperne stævne på den mondæne Mayfair klub Aura, hvor vi måske ikke fik så meget fast føde, men til gengæld var der vist ingen, som gik tørstige hjem...

Altid fantastisk at være i London - især sammen med Marcelklubbens skønne medlemmer...:o)
 

// Marcelgolf - er kommet for at blive

Igen i år havde Flemming sat en strålende dag sammen med fælles morgenmad, opvarmning på driving range, turnering og afsluttende frokost med flotte præmier.
Allerede kl. 8:00 stod 13 morgenfriske Marceller klar på Smørum Golfklub - klar til dagens strabadser. Det blev - som altid - en dejlig dag med masser af frisk luft (og bare et par enkelte byger).
Der blev spillet både holdturnering og individuel turnering. Mie Lauritsen løb med æren, og vandt den individuelle turnering foran Flemming og Dennis (meget flot af en af årets debutanter!)
Holdturneringen vandt Mie, Flemming og Dennis foran Sysser, Bøge, Peter og Finn (som også debuterede i år). Poul, Steen, Thomas og René besatte en ærefuld 3. plads...

 

// Sommerfest med sæsonstart på den helt rigtige aften

Det er ikke mange lune sommeraftener, vi har kunnet nyde denne sommer. Men timingen var perfekt, da Yvonne & Peter lagde terrasse til årets sommerfest, som samtidig markerer sæsonstarten.
Der var boblevand, dejlig middag og Pia's fantastiske dessert, så stemningen var helt i top, da selskabet begav sig til Østerport Station for at tage S-toget til Bakken - nærmere bestemt Bakkens Hvile. Togturen forløb fint, men var dog en noget grænseoverskridende oplevelse for visse af klubbens medlemmer. Hr Ginsborg og Hr Keht er nok ikke lige typerne, der er indehavere af klippekort til byens offentlige transportmidler...
På Bakkens Hvile sørgede syngepigerne for en solid gang underholdning med sange både over og (især) under bæltestedet. Efter showet gik turen med S-toget tilbage til Yvonne & Peter, hvor der blev spist biksemad med spejlæg og indtaget flere våde varer - for nogle helt frem til solen stod op i en ren farvelade over Øresund!
Traditionen tro holdt præsidenten sæsonens åbningstale, hvor han glædede sig til nye spændende Marcel arrangementer samt uddelte det eftertragtede cigaretetui med rejselegat på kr. 6.500 fra "Frisørmestrene Kirsten Isaksen & Valdemar Isaksens Fond". Valget faldt i år på Yvonne, som både stolt og rørt takkede for æren.
 

// Kontakt

Præsident Johnny Poulsen:
Aften: 38 88 71 82

Vicepræsident Thomas B. F. Lauritsen:
Mobil: 22 75 66 34

E-mail
info@marcelklubben.dk

Kun for medlemmer

// Kan Jeg blive medlem?

Marcelklubben er ikke hvem som helst forundt. Medlemskab sker kun gennem anbefaling fra andre medlemmer og anbefalingen skal komme fra mindst to såkaldte "faddere". Derefter skal ansøgeren op til en prøve på sin frisørkunnen og endelig skal ansøgeren gennem den helt specielle og traditionsrige ugle-kugle prøve. Ugle-kugle prøven gå ud på, at den siddende bestyrelse sammen med klubbens 11 ældste medlemmer hver skal putte en kugle i en udstoppet ugle. Her kan vælges mellem sorte eller hvide kugler - og hvis der (mod forventning) er to sorte kugle i uglen, kan ansøgeren ikke blive medlem. Hvis du vil vide mere om medlemskab, er du velkommen til at kontakte Præsident Johnny Poulsen eller Vicepræsident Thomas Lauritsen.

© All rights reserved Marcelklubben