Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5

// Pokaler

Marcelklubben har fire berømte og traditionsrige vandrepokaler, som har været en del af klubben i mange år.

// Pokalen "Ud-ad-til" (l'Orealpokalen)

Denne pokal uddeles hvert år til klubbens stiftelsesfest, og gives til et medlem, som ud over det sædvanlige, har bidraget til at højne klubbens faglige renomé ud ad til.
Den første ud-ad-til pokal - som forøvrigt er sposoreret af l'oreal - forsvandt for snart mange år siden, da den blev stjålet fra en salon i forbindelse med et indbrud. Klubben fik naturligvis straks lavet en ny, som er den pokal, der uddeles idag.

// Pokalen "Ind-ad-til"

Denne pokal uddeles ligeledes hvert år til klubbens stiftelsesfest, og er den mest eftertragtede af klubbens pokaler. Den gives til et medlem, som aktivt og ud over det sædvanlige, har været en god kammerat og bidraget især på det sociale plan..
Det var Willy S. Koch, som i sin tid havde vundet denne pokal ved et Marcelmesterskab, som ved klubbens 25-års jubilæum, donerede pokalen til klubben som pokalen "ind-ad-til.

// Fotopokalen "Hairdresser of the year"

Denne pokal uddeles ligeledes hvert år til klubbens stiftelsesfest, og gives til vinderen af klubbens årlige fotokonkurrence, hvor alle medlemmer er velkomne til at deltage. Der har gennem årene været mange flotte og utrolig kreative fotos med i denne konkurrence.

// Pokalen "Fellow of the year" - pokalen med de store ører...

Denne pokal uddeles hvert år til klubbens julefrokost, hvor det er de tilstedeværende medlemmers stemmer, som afgør, hvor pokalen skal stå det næste år.
Pokalen gives til et medlem, som i årets løb har udvist et helt specielt godt Marcel kammeratskab.

 

 

 

 

// Kontakt

Præsident Johnny Poulsen:
Aften: 38 88 71 82

Vicepræsident Thomas B. F. Lauritsen:
Mobil: 22 75 66 34

E-mail
info@marcelklubben.dk

Kun for medlemmer

// Kan Jeg blive medlem?

Marcelklubben er ikke hvem som helst forundt. Medlemskab sker kun gennem anbefaling fra andre medlemmer og anbefalingen skal komme fra mindst to såkaldte "faddere". Derefter skal ansøgeren op til en prøve på sin frisørkunnen og endelig skal ansøgeren gennem den helt specielle og traditionsrige ugle-kugle prøve. Ugle-kugle prøven gå ud på, at den siddende bestyrelse sammen med klubbens 11 ældste medlemmer hver skal putte en kugle i en udstoppet ugle. Her kan vælges mellem sorte eller hvide kugler - og hvis der (mod forventning) er to sorte kugle i uglen, kan ansøgeren ikke blive medlem. Hvis du vil vide mere om medlemskab, er du velkommen til at kontakte Præsident Johnny Poulsen eller Vicepræsident Thomas Lauritsen.

© All rights reserved Marcelklubben